Anmälan till julmarknad, för utställare

Vill du sälja hantverk på Norrbottens museums julmarknad söndag 28 november? Då är det är dags att anmäla sig.

Julmarknaden hålls utomhus i parken söndagen den 28 november. Att delta som utställare kostar 600 kronor. Betalar gör du i museets reception söndagen den 28 november. I priset ingår marknadsplats, bord och el (ta med egen lampa/belysning). 

Anmälan senast 12 november

Fyll i dina uppgifter i anmälningsformuläret nedan. Om du inte får bekräftelsemejl kan du kolla i din skräppost om det råkat hamna där.

Eventuell avbokning görs senast 22 november.

Anmäl dig som utställare
Medgivande
Genom att skicka in ditt svar samtycker du till att delta i insamlingen samt att information om dig samlas in och registreras. Du godkänner att materialet införlivas i Norrbottens museums arkiv och är tillgängligt för museets verksamhet, allmänheten och forskning. Data om materialet inklusive personuppgifter kommer att registreras och publiceras i museets databas i enlighet med de lagar och regler som omfattar verksamheten, bl.a. arkivlagen, dataskyddsförordningen (GDPR) och offentlighetsprincipen. Information om materialet kan även komma att publiceras digitalt i andra sammanhang. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om uppgifter vi har om dig för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för anmärkningar eller för att begära radering av dina uppgifter. För mer information om hur Region Norrbotten hanterar dina personuppgifter, vänligen besök https://www.norrbotten.se/Om-Region-Norrbotten/Organisation/Information-om-hur-vi-hanterar-dina-personuppgifter/

Har du frågor om hantering av personuppgifter?

Vänligen kontakta: dataskyddsombud@norrbotten.se